Pregătirea mărfurilor pentru transport internațional

Gradul de ambalare pentru export depinde în mare măsură de tipul de produs, de modul de transport și de facilitățile de transport, cât și de destinație port sau aeroport.

  •  Expedițiile efectuate de către nave necesită de obicei o protecție extinsă la ambalare și umiditate din cauza timpului de tranzit mai lung, a expunerii la mediul umed și a faptului că sunt, de obicei, manipulate și re-manipulate mai mult decât în cazul altor moduri de transport. Deși containerizarea poate reduce nevoia de legare, nu înlătură nevoia de ambalare robustă și o încărcare atentă a containerului.
  • Expedițiile efectuate pe calea aerului pot necesita un grad mai mic de ambalare la export decât în cazul livrărilor de nave, deoarece timpul de tranzit este mai scurt, iar încărcarea aeriană în sine tinde să fie mai mică. Cu toate acestea, schimbările de temperatură și altitudine pot provoca condens, de aceea este necesară o protecție eficientă împotriva umidității. Expedierile la sol realizate între țările conectate prin infrastructură de primă clasă pot fi adesea tratate ca transporturi interne, cu excepția cazului în care sunt implicate distanțe lungi sau transport multimodal (camion-feroviar-camion). Expeditorii de produse fragile sau cei care primesc reclamații frecvente de daune în tranzit ar trebui să ia în considerare consultarea unui inspector pentru recomandări specifice de ambalare.

Pentru a preveni introducerea dăunătorilor nativi, unele țări (de exemplu, Australia) interzic importul materialelor de ambalare a lemnului de conifere netratate (paleți) din anumite țări. – (toate produsele noastre sunt certificate ISPM15)

Standarde internaționale pentru măsurile fitosanitare nr. 15 (ISPM 15) este o măsură internațională fitosanitară dezvoltată de Convenția Internațională pentru Protecția Plantelor (IPPC) care abordează direct necesitatea de a trata materialele lemnoase cu o grosime mai mare de 6mm, utilizate pentru expedierea produselor între țări.

TEHNOLOGIE

Producția de cherestea a fost elementul principal al operațiunilor comerciale ale Complexului Forestier Nehoiu de la înființarea sa din 1907.

Linia noastră de debitat cherestea produce 65.000 m3 / an de lemn de esență tare și rășinoase pentru piețele interne și de export, menținând o tradiție puternică de calitate, fiabilitate și consistență superioară.

AGI a implementat o reamenajare totală a rumegușului cu echipamente de fabricație de ultimă generație.

Vă oferim o varietate de cherestea de rășinoase, produsă în principal din fag, molid și pin.

Vă oferim produse tăiate standard și speciale, de diferite dimensiuni, precum și produse prelucrate adițional. Gama extinsă include produse potrivite pentru interioare, construcții și utilizări finale industriale.

Tot lemnul nostru respectă pe deplin reglementările ISPM15.

Add Comment

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian