Despre noi

Despre Noi

Povestea Noastra

Fondată în 2007, AGI este o companie forestieră integrată, care produce soluții complete: biomasă, energie regenerabilă și tranzacționarea mărfurilor încărcate, proprietarii având o prezența pe piața românească de peste 25 de ani.

Ne concentrăm eforturile pe a oferi valoare adăugată prin activitățile noastre și prin proprietatea pe care o deținem, Complexul Nehoiu – o proprietate românească în grija investitorilor americani, având o istorie de neegalat în dezvoltarea și gestionarea produselor forestiere.

Peleții AGI sunt fabricați din reziduuri de cherestea care nu se încadrează în gradul necesar pentru alte produse din lemn și produse reziduale din lemn.

Ambalajul pentru export oferă, în mod unic, o soluție ecologică pein excelență. Producem ambalaje pentru orice dimensiune și greutate pentru transport rutier, feroviar, maritim sau aerian. Modelele pot fi furnizate de echipa AGI și puteți alege între ambalarea mobilă sau ambalarea la sediul nostru.

La baza conceptului facilității se află o bogată experiență a pădurilor gestionate, cea mai înaltă calitate, iar experiența și succesul nostru, au fost și continuă să fie de un real benefic comunității locale. Grija pentru bunăstarea oamenilor și a mediului este baza preocupărilor și eforturilor noastre.

Prin utilizarea liniei de peleți de ultimă generație, AGI este unul dintre cei mai mari producători de peleți din bazinul Mării Negre, cu o capacitate de producție anuală de 70.000 mt (tone metrice). Instalarea preselor KAHL asigură AGI livrarea unui produs uniform de înaltă calitate.

Pădurile noastre și cele ale partenerilor și furnizorilor noștri constau în principal din fag și molid. Cunoaștem originea întregului nostru lemn și implementăm un sistem cuprinzător de trasabilitate, inclusiv etichetarea tuturor copacilor noștri.

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian